Breakfast Stories

Palasin juuri takaisin Tampereelle, mutta ennen lähtöä kävin vielä Helsingissä aamiaisella ystäväni kanssa. Tuntuu, että Helsinkiin on tullut viime aikoina rutkasti uusia testaamisen arvoisia ravintoloita ja kahviloita, ja mielessä on vaikka kuinka monta paikkaa, joissa haluaisi käydä. Päädyttiin kuitenkin tällä kertaa hyväksi todettuun Storyyn Vanhaan Kauppahalliin. Nimenomaan Kauppahallin Storyssa on parasta suuri terassi meren äärellä – nyt kun tätä lämpöä piisaa ja tarkenee syödä ulkona, niin pitää ottaa kaikki ilo irti. Aurinkoisella terassilla oli ihana aloittaa sunnuntaipäivä!

Story1

Musta croissant (siis tarkoituksella musta, eikä vahingossa kärtsätty hehe!) munakokkelilla, avokadotoast, tuorepuristettua mehua ja pannukakut mansikkahillolla sekä kermavaahdolla.

Story2 Story3

Pian startataan uusi viikko, ja samanlaista lämpöä luvataan taas tulevillekin päiville. Miten meitä suomalaisia voidaankin helliä näin upeilla säillä, ihan absurdia että mittari näyttää lähemmäs kolmeakymmentä astetta joka päivä! Ihanaa sunnuntai-itaa teille sinne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *