Sunday Casual

Viikko sitten sunnuntaina teki mieli pukea jotain oikein rentoa ja mukavaa päälle, kun lähdettiin ystävän kanssa kohti ravintola Toria burgereille (niille Helsingin parhaimmille sellaisille). Raitaa ja farkkua tennareilla höystettynä siis! Edellisen postauksen kollaasissa vilahtaneet muutaman vuoden vanhat Converset on tosiaan jo kaivettu kaapista ja niillä on talsittu pitkin kuivia katuja. Eilen ikävä kyllä upposin näillä mukavasti hankeen – takatalvi ehti kuin ehtikin myös Vaasaan asti…

Coat / Gant
sweater / Lexington (giveaway)
scarf / Gant
gloves / Mango
sunglasses / Ray-Ban
jeans / Crocker
sneakers / Converse
bag / Mulberry

Kevään toivelistallani oli mainittuna myös klassinen sinivalkoinen raitaneule ja nyt sekin aukko on täytetty kaapissa. Tämä Lexingtonilta yhteistyön myötä saatu Annie Sweater löytyi kevään mallistosta ja neule on ollut jo useita kertoja päällä etenkin yliopistolla. Neuleessa on kivana yksityiskohtana vielä napit olalla, tulette varmasti näkemään tästä vielä parempia kuvia. Haaveissani siintää jo mielikuva viileistä kesäilloista, raitaneuleesta ja farkkushortseista…

56 thoughts on “Sunday Casual

  1. Tyylikäs ja ihana Jonna! :-) Aivan upea ja kauniin rento asu. ♡ Mä niin tykkään. :-) Tuo raitaneule olisi kyllä itsellänikin ostoslistalla. Siis minullahan ei ole lainkaan sellaista… Tuossa Anniessa on raitojen “suhde” siis valkoinen paksumpi raita ja sininen ohuempi aika kiva. :-)
    Täällä on ainakin toistaiseksi lumet vielä sulaneet ja tänään paistaa aurinko ja pakkasta -9°C…
    Ihanaa maanantaita Kaunotar! :-)

  2. Oon miettinyt käydä suutarilla laittamassa Alexan pitkään hihnaan lisää reikiä, että sen sais hiukan lyhemmäksi. Katoin et sulla se on vähän lyhyempänä, ootko teettäny lisää reikiä vai ollut noin alusta asti?:)

  3. Älyttömän ihana ja kiva asu ! Ite kans kaivanu conssit esiin mutta nyt kun lunta pamahti en oo viittiny käyttää kun tuun niin helposti kipeeks :-/ oot ihan älyttömän kaunis ja sain taas paljon uudenlaisen asutyylin kokeiltavaksi ;-)

  4. Aivan ihana asu! :) Rento ja klassinen. Harmittaa hieman tuo takatalvi, mutta aurinko sentään paistaa jo aivan ihanasti. :)

  5. Niin kauniin klassisen asun pilaa kyllä ikävästi lenkkarit:( Millaisia mekkoja suosittelisit 18-vuotta täyttävälle baariin?:)

  6. Ihanan keväinen asu, Jonna! Tykkään erityisesti harmaan huivin, Alexan ja raitapaidan yhdistelmästä! Postasin itsekin juuri keväisen asun, käy kurkkaamassa! :)

  7. Ihana tuo Gantin takki! :) muistatko yhtään hintaa ja mistä ostit? Olisi nimittäin ihan täydellinen kevättakki! Samantyyppistä olen yrittänyt jo muutaman viikon ahkerasti metsästää…

  8. Onpa super ihana rentoiluasu! Mä olen niin rakastunut tuohon valoon ja aurinkoon, ja mikään ei ole niin ihanaa kun heittää arskat nenulle kun lähtee hipsimään yliopisolle :)Ps. Mun alexa-kuume kasvaa aina vaan enemmän, kun kurkin näitä sun asuja!

  9. Oi kuinka ihana ja raikas asu! :) Tuo Lexingtonin raitaneule on super suloinen! Onkohan sitä jo saatavilla tämän kauden mallistossa? Olen yrittänyt löytää täydellistä raitaneuletta jo pitkään, mutta tuntuu, että jokainen joka kotiin päätyy on loppujen lopuksi osoittautunut kuitenkin jollain tavalla epäsopivaksi, joko mallinsa tai materiaalinsa puolesta. Mitäköhän matskuja tästä neuleesta löytyy? :)

    Ja ahh, ihana Alexa <3 Alexa on myös ollut täällä ahkerassa käytössä nyt kun tuli otettua vain pari laukkua mukaan ja loput nauttivat Lontoon keväästä hyllyllä pönöttäen ;)

    Ihanaa loppuviikkoa sinne Vaasaan! <3

  10. Kiitos Dahlia! Välillä on kyllä kiva pukeutua rennommin, sunnuntai on oiva päivä vetää tennarit jalkaan :)

  11. Kiitos paljon murunen, kiva kuulla että tykkäät! Raitaneule kuuluu ehdottomasti jokaisen naisen kaappiin, hih ;) Tykkään kovasti tästä yksilöstä ja kyllä vaan – raitojen suhdekin toimii! Täällä on yhä pikkuisen lunta jäljellä, pöh, tulisi nyt se kevät jo kunnolla! Sitä odotellessa, ihanaa viikkoa sinne :)

  12. Kävin juuri tuossa syksyllä vihdoin suutarin hoteissa laittamassa lisää reikiä, nyt laukku istuu huomattavasti paremmin tämän tapin olalle! Jos Helsingin suunnilla asut, niin keskustan Stockan suutarilta sai tosi ystävällistä palvelua :)

  13. Kiitos paljon Emilia! Näillä keleillä kannattaakin jättää Converset kaappiin, minä hölmönä en eilen ajatellut sen pidemmälle ulos ovesta astuessani, kunnes vasta hankeen upotessani! Aivan ihana kuulla että sait tästä inspistä, sehän se näiden asukuvien jakamisessa onkin perimmäisenä ajatuksena! :)

  14. Kiitos ihana! Tylsähän tuo takatalvi on, huomisellekin luvataan Vaasan lunta, plaah.. Toivotaan, että pian säät muuttuisivat taas keväisemmäksi! :)

  15. Minusta taas tennarit ovat tällaisessa rennossa asussa kivaa vaihtelua nilkkureille, mutta makuja on tietysti monia :) En ehkä ole paras neuvomaan, kun olen itse aika huono käyttämään mekkoja iltamenoissa, mutta nätillä pikkumustalla tuskin voi mennä pieleen! Kunhan pituus ei lähentele vesirajaa, niin pikkumusta olisi varmasti loistava vaihtoehto :)

  16. Kiitos paljon, Salla! Ihana kevätasu sielläkin ja voi mitkä maisemat, vähän toista kuin täällä lumen keskellä ;)

  17. Kiitoksia, se on ollut kyllä hyvä hankinta :) Ostin takin toissa syksynä Gantin liikkeestä, hintaa en muista millään enää tarkalleen, mutta olisikohan se ollut jotain 280e luokkaa? Villakangastakkeja on varmaan enemmän syysaikaan myynnissä, joten viimeistään ensi syksynä sitten silmät auki – toivottavasti löytyy! :)

  18. Kiitos paljon, Pauliina :) Sanopa muuta, minä kuulun myös niihin ihmisiin joiden mielialaan aurinko vaikuttaa niin paljon! Hih, asuistani on varmasti käynyt ilmi, miten moneen menoon Alexa sopii, joten niiin iso peukku täältä ;)

  19. Voi kiitos, Maria :) Kyllä vaan, neule on paraikaa myynnissä! Tässä on materiaaleina 60% puuvillaa, 30% nailonia ja 10% merinovillaa. Itse tykkään mallista kovasti ja luonnonvalkea väri on myös nätti :) Lexingtonin omilta sivuilta voit käydä kurkkimassa parempia kuvia!

    Alexa on kyllä vaan niin ihana! Laukku odottelee minua aina Helsingissä, yliopistolla kun harvoin pärjään noin pienellä laukulla, joten jälleennäkemisen ilo on aina suuri ;) Voi sinun laukkukokoelmasi on kyllä kadehdittavan upea!

    Samoin sinulle sinne, tsemppiä vielä nilkan kanssa <3

  20. Oi miten upea sinä! <3

    Mä en ole vielä uskaltautunut kevättakkiin/-kenkiin vaihtaa, ehkä tämän kuun lopulla :-D

  21. Kiitos vaan ihana Elina! :) Hah, mä taas tuppaan vaihtamaan kevätvaatteisiin aina jo ennen aikojaan, tikkitakissakin kuljettu jo harvase päivä ;)

  22. Tosi kaunis ja ihanan keväinen asu, rennon tyylikäs! :) Ja tummansininen ja konjakki näyttää kyllä ihan mielettömän hyviltä yhdessä.

  23. Kiitos paljon Minna! Nuo kaksi toimivat kyllä aina hyvin, vielä kun lisää sekaan ripauksen raitaa niin avot ;)

  24. Ihanan rento ja simppeli asu!<3 Hei onko nuo sun Wayfarerit sitä ihan Original-mallia? Haluaisin noi ehkä kesäksi (noihin on kuulemma helpompi vaihtaa linssit, kuin esimerkiksi Aviatoreihin), mutta lasit oli jotenkin tosi "vinot" eikä siksi oikein istuneet. New Wayfarer sen sijaan olisi kai vähän suorempi malli. Sulle noi ainakin istuu tosi hyvin! :)

  25. Kiitos ihana! :) Itse asiassa nämä ovat juuri sitä New Wayfarer mallia, jotka ovat tosiaan ilmeisesti suoremmat – Originaleissa kulmat ovat vähän kaarevat? Mä en ole tainnut Originaleja koskaan vielä sovittaa, mutta monilta kuullut, että vastaavissa tilanteissa tämä New Wayfarer on istunut kasvoille paremmin :) Kannattaa siis kokeilla näitä!

  26. Kiva toi alexa kun siinä on lyhyempi hihna! Pitää varmaan itsekin käydä lyhennyttämässä, on meinaan aika pitkä kyllä alunperin :) Ihana asu kyllä, en itse välitä kauheasti konjakinruskeasta, mutta tässä se on aivan ihana!

  27. Tälle minimittaiselle alkuperäinen hihna oli kyllä aivan liian pitkä, lyhennyttämisen myötä laukku kulkee huomattavasti mukavammin olalla :) Eikun suutarilla piipahtamaan siis! Ja kiitoksia, hauskaa että tässä konjakinruskeakin miellyttää silmää :)

  28. Heippa! Oon uus lukija ja toivoisin jos voisit tehdä sellasen postauksen missä kertosit itsestäsi? :) sulla on aivan ihana blogi! ♥

  29. Löysin sun blogin vasta äsken ja ihastuin kyllä samantien! Sulla on ihana tyyli ja tää blogi vaan on kertakaikkisen upea :)

  30. Kiitoksia! No älä viitsi, tänään autoa tuolta hangesta kaivaessa ei enää kyllä hirveästi pyörinyt päässä optimistisia ajatuksia.. :D Kevät tule jo takaisin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *