The Christmas Gift

Vihdoin pääsen esittelemään teille harmaasta paperikassista paljastuneen joululahjani! Ajattelin odotella päivänvaloa tämän kaunokaisen kuvaamiseksi, mutta pienenkin valonpilkahduksen saaminen tuntuu olevan mahdottomuus näinä päivinä. Eiköhän se pääse näissäkin kuitenkin edukseen ;)

Kerroin teille tämän hetkisistä laukkuhaaveistani postauksessani täällä. Kirjoitin erityisesti jo viime keväänä haaveilemani Mulberryn Del Reyn saavan aikaan sydämentykytyksiä, mutta pienehkönä esteenä välillämme oli laukun nykyinen hinta. Minua myös miellytti enemmän edellisen mallin nahka sekä hieman lyhyemmät kantohihnat, mutta laukku tosiaan oli harmikseni jo mennyttä mallistoa.

Tästä alkoikin vimmattu Huutonetin ja eBayn selaaminen, kunnes muistin Hollannin Roermond-outletkylän, jossa olin kesällä nähnyt laukkua Deer Brown-värissä. Voisikohan heiltä vielä löytyä tätä mustaakin? Kultainen poikaystäväni soitti liikkeeseen, josta löytyi useampi kappale Del Reytä mustana haluamassani Soft Spongy-nahassa. Lopputulemana sain ennen joulua kotiin sekä poikaystäväni työharjoittelustaan että hänen mukanaan ison harmaan paperikassin!

Laukku oli malliltaan juuri niin täydellinen kuin muistinkin, olinhan pohtinut keväällä pitkään tämän sekä Regular Alexan välillä. Rakastan tämän kultaisia yksityiskohtia, vetoketjullinen laukku tuntuu myös avonaista huomattavasti turvallisemmalta. Se on myös hyvin tilava ja vetää tarvittaessa sisäänsä jopa läppärinkin, vaikka laukku onkin ulkoa päin minusta varsin sieppeän näköinen. Etupuolelta padlock-lukon takaa paljastuu yksi iso tasku, mutta myös sisäpuolelta löytyy yksi pieni avonainen sekä suurempi vetoketjullinen tasku.

Tämä pehmeä ja kauniin kiiltävä Soft Spongy- nahka on myös kovasti mieleeni, pikkuinen Lilynikin on samaa materiaalia ja hyväksi todettu. Nahka ei ole kovin jämäkkää, joten tyhjänä se painuu hieman kasaan, mutta näyttää kuitenkin tavaroiden kanssa kivan rennolta. Olen niin iloinen, että onnistuin löytämään juuri tämän vanhan malliston laukun ja lähes puolet halvemmalla, kuin mitä nykyisestä Del Rey’stä pitäisi pulittaa. Tämän alta Longchampin Roseaukin löysi uuden kodin, joten täydellisen mustan laukku on kokoelmassani nyt täytetty! Mitäs pidätte uutukaisesta? :)

Finally I’ll introduce to you my Christmas gift – the newest addition to my bag collection! I wrote about my current bag cravings in my post here and among those was a Mulberry Del Rey. Like I told there was only one problem which was the higher price – I also liked the precious model with Soft Spongy leather better. Thus I started searching the bag from eBay, until I remembered seeing one in Deer Brown in Roermond Outlet last summer. My boyfriend was still working in the Netherlands so he made a few calls to the store – and here it is!

The bag looked even more beautiful than I remembered! I was already familiar with the model since Del Rey was my other option last spring when trying to decide between this and Regular Alexa. It’s super useful and besides the pocket under the padlock it also has two internal pockets for your important belongings. Also the size is perfect, it even fits a laptop in case needed. Well what can I say – it’s the perfect black leather bag! :)

53 thoughts on “The Christmas Gift

  1. On se niin upea!! <3 Yhtä upea kun kantajansakin! Hyvä tuuri sinulla kyllä kävi. :)

    -S

  2. Yes! Arvasin ;-) On se vaan niin mielettömän upea <3.

    Itse olen ihan täysin menettänyt sydämeni Del Rey:lle, eikä ihastumista helpottanut se että ne ilmestyivät alennukseen Mulberry.comissa – minun tuurillani kuitenkin nyt jo sold out tuo upea Deer Brown väri. Tosin, se pikkuinen Del Rey kummittelee myös erittäin vahvasti ajatuksissa ;)

  3. Voi kuinka hyvän löydön teit! :) Ja ihana poikaystäväsi <3 Olisipa kiva päästä joskus Mulberryn outlettiin! Minuakin miellyttää ehdottomasti tämä kiiltävämpi musta nahka. Sen takia jäi Lily syksyllä ostamatta, kun uusi nahka ei mielestäni ole ollenkaan niin kiva :/ Nyt oli Mulberryn aleissa (jotka varmasti oletkin jo kurkannut, hih!) useita Del Rey malleja alessa, myös mustana, mutten kyllä muista missä nahassa. Laukut menivätkin kuin kuumille kiville! :)

  4. Heippa ja kiitos kauniista blogista :) Ihana laukku ja nyt heräsi kysymyksiä soft spongy nahasta, sillä olen hankkimassa Lilyä. Asun maassa, jossa ei ole Mulberryn liikettä, joten en ole päässyt vielä kauppaan asti. Eli saako Lilyä edelleen kahdessa eri nahassa, Mulberryn sivuilla on esillä vain soft grain? :/ En itseasiassa edes tiennyt soft spongyn olemassaolosta ennenkuin mainitsit, mutta ehdottomasti haluaisin tuon nahan. Onko se jotain vanhempaa mallistoa? Omasihan (Lilyn) ostit muistaakseni kentältä, oliko tuolloin vaikeuksia oikean nahan löytymisessä? Voi nyyyh jos se on vaikka lopetettu :( Kiitos jos ehdit vastaamaan!

  5. On se kyllä tavattoman kaunis ja mikä tuuri sulla on käynyt, että tuo kyseinen malli löytyi noinkin näppärästi. :) Täällä odotellaan myös malttamattomana, että se ihka ensimmäinen harmaa paketti saapuisi kotiovelle. UPS:n mukaan se tosin menee ensi vuoden puolelle, odottavan aika on niin pitkä!

  6. Aivan upea laukku! Itsekin haaveilen ensimmäisestä Mulberrysta, mutta vielä on valinnan vaikeus edessä sekä tietysti säästäminen, sillä laukkujen hinnat ovat mielestäni jo todella pilvissä.. :/

  7. Tyylikäs! Olen itse myös etsinyt mustaa suuremmankokoista laukkua, joka sopisi vähän kaiken kanssa, mutten ole oikein löytänyt sitä oikeaa… vielä! :)

    Onnea uudesta ''perheenjäsenestä''! ;)

  8. Aivan ihana!! :) Klassinen ja kaunis. Haaveilen siitä ekasta Mulberryn laukusta, mutta saapas nähdä miten käy kun huomioi nykyiset hinnankorotukset, ehh… Mutta unelmat on tehty toteutettaviksi. :)

  9. Aivan upea! Juuri tuollaiset löytötarinat tekee uudesta hankinnasta vieläkin ihanamman, tiedän tunteen! Del Rey deer brownina itseänikin kutkuttaa mutta olen huomannut että minä en vain osaa kantaa lyhytsankaista laukkua kauniisti… Vaikka onhan se NIIN kaunis….! :)

  10. Todella upea! Lucku you;) Mä olen alesta kyttäillyt miniBayssiä,mutta täytyy nyt vaan malttaa mieli :/

  11. sun poikaystävä on kyllä catch! :D ihana laukku :) mukavat uudet vuodet sinulle jonna!

  12. Onnea uudesta upeasta laukusta! Del Rey on yksi eniten ihailemiani laukkuja Mulberryn valikoimassa, kenties vielä itseltäkin joskus löytyy ;)

  13. Ihana laukku! Onko tää Roermondin outletkylä se täällä päin mainostettu designer outlet? Pitänee kyllä käydä jos näin on.

  14. Muru oli kyllä ihana, kun avitti tämän aarteen hankkimisessa :) Mulberryn outletit ovat kyllä olleet kivoja paikkoja, etenkin Bicester Villagen liike on useasti ollut täynnä klassikoitakin kuten Alexoja! Soft Spongy on ehdottomasti enemmän minunkin makuuni, Grainy Print on jotenkin “kovan” näköinen, toisaalta se taitaa olla hieman kestävämpää nahkaa :)

  15. Heippa, kiitos itsellesi että lueskelet juttujani! :) Tuohon laukkuasiaan sitten, Lilyä valmistetaan nykyään tietääkseni vain tässä uudessa Soft Grain-nahassa, joka ei ole ihan niin kiiltävää kuin Soft Spongy, mutta ilmeisesti hieman kestävämpää ja jämäkämpää. Lilyni ostin reipas vuosi sitten syksyllä Heathrow'n kentältä, jolloin olikin tarjolla vain tuota Spongya.

    Lilyä on näkynyt blogissani paljon, mutta esim. täältä pääset kurkkaamaan miltä tuo nahka näyttää, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/01/whats-in-my-lily.html. Uudemman mallinen Lily taas löytyy ihastuttavalta Annelta, kannattaa käydä hänen blogissaan kurkkaamassa, http://nann-e.blogspot.fi/2013/11/loytoja-omasta-kaapista.html.

    Upeitahan ne on molemmat ja Lily itsessään aivan mielettömän ihana laukku! Näitä on näkynyt tasaiseen tahtiin aina Huutonetissäkin, joten voithan kurkkia sieltäkin second handina :) Tai jos on edessä reissua esim. Lontooseen, niin Bicester Villagen Mulberryn liikkeestä voi tehdä löytöjä vanhemmista mallistoista! Kuten minäkin löysin tämän omani outletista :)

  16. Tässä oli kyllä tuuria mukana, kun olin jo melkein luopunut toivosta tämän vanhemman mallin löytämisestä :) Oi että, odotan jännityksellä mitä ihanaa olet tilannut Mulberrylta!

  17. Hinnat ovat kyllä nousseet jo vuoden sisällä aivan huimasti, uskomatonta että ostin oman Lilyni tuolloin puolet halvemmalla kuin mitä siitä nyt saisi pulittaa, huh! Olenkin onnistunut hankkimaan kaikki Mulberryni joko kentältä tai outletista, joten kannattaa tilaisuuden tullen pitää nämä vaihtoehdot mielessä :)

  18. Hih, on tämä kyllä ihana :) Hinnat hipovat kyllä pilviä tänä päivänä, totesin tuossa juuri että hankin Lilyni tuolloin puolet halvemmalla kuin mitä sillä on nyt hintaa, huhhuijaa.. Mulberry on kuitenkin siitä kiva brändi, että se pitää kaksi kertaa vuodessa alet, jolloin voi tehdä superhyviä löytöjä :)

  19. On tämä kyllä upea! Del Rey Deer Brown on aivan järisyttävän kaunis luonnossa, niin kaunis että varmasti sinäkin oppisit kantamaan sitä käsivarrellasi, hih… ;)

  20. Hih, on tuo kyllä aika ihana (siis sekä poikaystävä että laukku ;)! Mahtavaa uutta vuotta sinullekin!

  21. Kyllä vaan, sama outlet kyseessä! Muistaakseni pysäkin pari junalla Maastrichtista :) Kannattaa ehdottomasti käydä, kylä oli hurjan iso ja täynnä kivoja liikkeitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *