Paris on My Mind

Olen jo pitemmän aikaa potenut hirvittävää kaipuuta Pariisiin. Olen käynyt tuolla upeassa kaupungissa elämäni aikana kaksi kertaa, viimeksi ystäväni kanssa ihanalla pidennetyllä viikonlopulla toissa kesänä. Siitä lähtien olen haaveillut pääseväni pian taas takaisin Pariisin sykkeeseen – nauttimaan maisemista Eiffel-tornin juurella, kuuntelemaan ranskalaista puheensorinaa, istuskelemaan herttaiseen katukahvilaan ja syömään croissantteja ähkyyn asti.

Jos olisin sattunut heräämään tänään oman sänkyni sijaan Pariisista, viettäisin siellä täydellisen lauantaipäivän. Istahtaisin kahvilan terassille hörppimään aamukahvini ohikulkevia ihmisiä katsellen, minkä jälkeen lähtisin kävelylle pitkin Champ’s Élyséesiä. Iltapäivästä nappaisin puistoeväiksi boulangeriesta mukaani herkuteltavaa ja ehkä pullon viiniä. Piipahtaisin Printempsin katolla ihailemassa maisemia Pariisin yli, illastamaan taas voisin suunnata kohti Latinalaista korttelia. Ja illan pimetessä haluaisin ehdottomasti nähdä Eiffelin kirkkaana loistavat valot…

Tästä tunnelmoinnista jos mistä nousi Pariisikuume taas aivan uusiin sfääreihin! Olemme miettineet poikaystäväni kanssa jotain yhteistä kaupunkilomaa ensi vuoden alkuun, hän kun palaa tuolloin vihdoin kotiin työharjottelusta. Helmikuussa viettäisimmekin 5-vuotispäiväämme, olisiko ihanampaa ja romanttisempaa paikkaa sille kuin kevään tuoksuinen Pariisi… :)

Näistä haaveiluista paluu takaisin arkeen – rästissä odotteleekin jo pino kouluhommia. Rentouttavaa lauantaita murut!

I’ve really been missing Paris lately. I’ve been there twice and my last time was in summer 2012 with my friend. Ever since I’ve been dreaming of getting back there soon, Paris definitely took my heart! I would love to have my morning coffee in a sweet little café, go for a walk in Champ’s Élysées, eat too many croissants and listen to people talking the most beautiful language in the world.

Ohh, how I miss all that! We’ve been planning a city holiday with my boyfriend. It’s actually our fifth anniversary in February, wouldn’t Paris be such a romantic place to celebrate it? :)

53 thoughts on “Paris on My Mind

  1. Täälläkin haaveillaan ihanasta Pariisista! Meillä on keväälle suunniteltuna kaupunkiloma,mutta kohteesta on vielä hieman epäselvyyksiä..Rooma,Lontoo ja Pariisi ovat tällä hetkellä vaihtoehtoina :)

    Mukavaa lauantaita myös Jonnalle! Minäkin kohta hipsin töihin muutamaksi tunniksi.

  2. Pariis on aivan ihana kaupunki. ♡ Itse olen käynyt siellä kaksi kertaa, mutta nyt on ollut neljä vuotta välissä. Pitäisiköhän minunkin alkaa suostuttelemaan miestäni? :-)
    Ihania lauantaihaaveiluja opiskelujen lomaan!

  3. Ensinnäkin, aivan ihastuttava tämän sinun “uuden” blogin yleisilme, ihan sun näköinen :)

    Olen tässä näitä Pariisi-postauksia blogeista lukeneena alkanut miettimään, että pitäisi kyllä antaa Pariisille uusi mahdollisuus, ainakin näitä sinun kuvia katsoessa näyttää niin hyvälle! Tosiaan olen ollut Pariisissa vain päivän ja silloin oli tosi kylmä (huono sää pilaa mun matkafiiliksen totaalisesti) joten en ihan viihtynyt :D Kyllä tuonne on joskus vielä mentävä uudelleen! Mekin ollaan mietitty juuri alkuvuoteen jotain viikonloppureissua, vaikka Italiaan, mutta saa nähdä miten budjetti ja lomat antavat periksi.

    Mukavaa viikonloppua! :)

  4. Voi että, että mullekin tuli nyt kauhee masis Pariisiin!! Mutta ihania kuvia ja hyvää lauantaita! :)

  5. Pariisi ei kyllä petä koskaan. <3 Ja mikä parasta, sitten kun on nähnyt kaikki "pakolliset" turistinähtävyydet, tarjoaa kaupunki mitä mielenkiintoisimpia kolkkia tutkittavaksi. Audrey Hepburn osui kyllä niin naulan kantaan sanoessaan, että Paris is always a good idea.

  6. Tämän ihanan postauksen myötä Pariisikuume mulla nousi myös uusiin sfääreihin ;) Kiitos ihanasta blogista. Mukavaa viikonloppua!
    -SannaN

  7. Kauniita kuvia. Johan tässä iskee matkakuume kaupunkiin, jossa en ole edes käynyt koskaan :)

    Ihanaa viikonloppua!

  8. Minäkin ikävöin Pariisiin. Vaikka olin siellä juuri elokuussa pidennetyllä viikonlopulla (to-ma). Minulla jäi niin paljon näkemättä (ja ostamatta) sieltä. Sitä paitsi La Vallee Villagen outlet-kylästä ostin AIVAN liian vähän, ja haluaisin päästä takaisin Ralph Laurenin liikkeeseen haalimaan neuleita, kun nyt on niin kylmä jo!
    Ainoa mikä Pariisissa jäi näin hämähäkkikammoisena harmittamaan, oli ne ylisuuret hämähäkit jotka ilmestyivät katulamppuihin iltojen pimetessä… se oli jotain niin karmaisevaa :D En ole ikinä missään nähnyt sellaisia hämähäkkejä vaikka olen ollut Afrikassakin! Yritin jopa jälkikäteen selvitellä, että miten ihmeessä siellä olikin niin paljon ja NIIN valtavia hämähäkkejä, ne oli melkein nyrkin kokosia valehtelematta. En tiedä onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota niihin :D
    Mutta on se Pariisi silti upea paikka! Pitää vaan iltaisin kiertää katulamput kaukaa :DD

  9. ahhh voi vitsit mihin saumaan tämä sun haaveilu osuikaan ! :-D itse juuri postasin mun ja jennin ensi kuun pariisin reissusta, ja nämä kuvat todellakin nostattivat matkakuumetta vielä vaan lisää :p romanttinen vuosipäivä reissu kuulostaisi kyllä aika täydelliseltä, toivottavasti pääset sinäkin ihana pian pariisiin :-) <3

  10. Minäkin tahtoisin kovasti pariisiin, juurikin poikaystäväni kanssa kun se on niin romanttinen paikka mutta avokki ei oikeen lämpene pariisille.. :/ Siksi siis lontoo kutsuu jälleen keväällä :)

  11. Oon aina halunnu kans käydä Pariisissa. Sun blogis on ihan ihana ja aiheetkin on kivoja. On aina välillä kiva huomata että jonkuntoisen elämässä on jotain samaa kuin omassa. Kaiken pääkle vielä on pakko sanoo että oot ihan sika kaunis!!!

  12. ihania kuvia, ollaan lähdössä poikaystävän kanssa viikonreissulle Pariisiin ensi sunnuntaina ja inspiraationa oon aina välillä lueskellut sun vanhoja matkapostauksia kyseiseen kaupunkiin :)

  13. voi miten ihana postaus! sun blogi on mun suosikki, sun postaukset on oikeita aamun piristäjiä niistä tulee aina niin hyvälle mielelle! sun kuvistasi ja teksteistäsi huokuu ihana positiivinen asenne! kaikkea hyvää sinulle <3

  14. Olis varmasti ihanaa viettää 5-vuotispäivää Pariisissa! Me ollaan nyt vihdoin varaamassa alkuviikosta meidän ulkomaanmatkaa, mutta hirveesti houkuttelis vielä joku minikaupunkilomakin huhtikuulle, kun meillä on silloin 3-vuotispäivä. Vähän vaan luulen, että poikaystävä on tosta kaupunkilomasta eri mieltä ku minä. :D Mutta ainaki näillä näkymin otetaan alkuvuodesta matka jonnekin lämpimään, eiköhän seki ihan riitä..♥

  15. Hih mikä ajoitus ;) Maanantaina nimittäin koittaa lukiomme Pariisi-kurssin info! Pariisiin kera parhaiden ystävien kuulostaa hyvältä idealta ;) Toivottavasti sinäkin pääset pian taas tuohon ihanaan kaupunkiin!

  16. Apua, älä edes puhu muista vaihtoehdoista! :D Roomaan olen halunnut pitkään ja Lontookin on aina takuuvarma vaihtoehto, joten ihan selvä ei ole päätös täälläkään ;)

    Ihanaa sunnuntaita, toivottavasti saat tänään nauttia vapaapäivästä :)

  17. No niin on, voi että :) Sinne olisi ihana päästä pian takaisin! Eikun lämmittelemään toista puoliskoa sitten vaan ;)

    Oikein ihanaa sunnuntaipäivää sinne!

  18. Voi kiitos Anne! Pähkäilin ulkoasun kanssa pitkään, joten aivan ihana kuulla että miellyttää myös teidän silmäänne :)

    Tietenkään kaikki kohteet ei ole jokaisen makuun, mutta suosittelen ehdottomasti antamaan Pariisille uuden mahdollisuuden! Kurja sää oli varmasti osatekijä ja yhdessä päivässä ei vielä paljoa ehdi nähdä, mutta josko vaikka tykästyisitkin Pariisiin ;) Italiakin kuulostaa ihanalta, sinne haluaisin vielä joku kesä!

    Oikein ihanaa sunnuntaita sinne :)

  19. Höh, onneksi on kuvat joita voi fiilistellä :) Kannattaa muuten kurkata Paris in four months- blogi, josta saa lievitystä akuuttiin Pariisi-ikävään! Kiitos ja ihanaa sunnuntaita!

  20. Sanos muuta <3 Voi, olisipa ihana ensi kerralla tutkiskella juuri niitä itselle hieman tuntemattomampia kolkkia Pariisissa :) Sitä vain tulee aina mentyä niihin perus turistinähtävyyksiin, vaikka kaupunki tarjoaisi paljon paljon muutakin. Hepburnin lausahdus on kyllä oikea klassikko!

  21. Voi, kiva jos tykkäsit ja pahoittelut kuumeen aiheuttamisesta ;) Kaunis kiitos itsellesi ja ihanaa sunnuntaipäivää!

  22. Voi että, oli varmasti ihana viikonloppureissu. Tuossa ajassa ehtiikin jo ihan hyvin kiertää pakollisimmat! Minäkin olen joka kerta outleteissa käydessäni vähän vielä täydentänyt neulevarastoja ;)

    Apua, en ole itse tällaiseen ilmiöön kiinnittänytkään huomiota! Täytyy ensi kerralla pitää silmällä katulamppuja.. :D

  23. Eikä, juuri luin (kaikista mahdollisista sosiaalisista medioista :D) teidän reissusta ja voi pojat että voikin olla kateellinen! Teillä tulee varmasti aivan mieletön reissu Pariisissa, ja sinulla on aika hyvä opaskin :) Toivottavasti tosiaan pääsisimme mekin pian reissuun.. <3

  24. Minunkin piti aika pitkään lämmitellä tuota toista puoliskoa Pariisista (ranskalaiset eivät kuulemma ole kivoja, pyhpah!), mutta pikkuhiljaa aletaan olla voiton puolella ;) Lontooseenkin olisi kova kaipuu, mutta siellä kun on tullut nyt niin paljon käytyä, että ehkä välillä jonnekin muualle :)

  25. Pariisi on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka! Kiitos kivoista kehuista, mukava kuulla että tykkäät :) Blogeja on kyllä kiva lukea, jos voi edes välillä samaistua toisen elämään, vaikka varsinaisesti pinnan alle täällä mennäänkin harvemmin.

    Oikein ihanaa sunnuntaita sinne!

  26. Voii että! Toivottavasti olet saanut napattua jotain vinkkejä vanhoista postauksista :) Aivan ihanaa matkaa jo etukäteen, nauttikaa Pariisista!

  27. Voi kiitos itsellesi päiväni piristämisestä! Tällaista palautetta on aina äärimmäisen ihana saada, lämmin kiitos siitä :) Oikein mukavaa syksyn jatkoa!

  28. Voih, lähtö jonnekin lämpimään pakkasten keskellä kuulostaa myös täydelliseltä :) Tuleeko poikaystäväsi tuolloin intistä kenties pois? Ehkäpä voisitte viettää vuosipäivänä jotain hemmottelupäivää täällä Suomen rajojen sisällä, ja lähteä sitten vaikka kesällä jonnekin kaupunkilomalle :)

  29. Oi, se kieltämättä kuulostaa loistavalta! Eikun sitten vaan fiilistelemään Pariisia ja laskemaan päiviä matkaan :)

  30. Pakko kiittää sinua tästä blogista. Olet todella symppis ja sulla on kaunis kirjoitustyyli. Jätän tämän aina blogeja lukiessani sokeriksi pohjalle, sillä täällä on aina hyvä fiilis, et koskaan ilkeile kommenttiboksissasi ja olet iloinen ja ystävällinen. Täältä saa hyvän mielen :) Kiitos!

  31. You're not the only one missing Paris! I've been there twice already, but still can't get enough (but French is so difficult language – I've studied it for 2 years and still don't know anything but my name :D ). Congratulation on your 5th anniversary – hope that trip to Paris will work out for you! Could be an amazing place to celebrate :)

  32. Pariisi on kyllä valloittanut minunkin sydämeni ihan totaalisesti! Kaksi kertaa olen siellä päässyt käymään ja nyt keskiviikkona lähden sinne jo toista kertaa tänä vuonna (voiko parempaa edes ollakaan!!) Olen tässä leijunut ainakin viikon jo sellaisessa “Pariisihuumassa”. Pitää niin paikkaansa Audrey Hepburnin sanat “Paris is always a good idea” :)

  33. Olen käynyt Pariisissa kerran ja siitä lähtien olen halunnut sinne takaisin. Pariisissa on niin ihana tunnelma ja se huokuu tyylikkyyttä ja muotia. Palaan sinne vielä ehdottomasti! :)

  34. Oih, Pariisi <3 Siinä on kyllä tunnelmallinen ja romanttinen kaupunki, ihan sama mihin vuodenaikaan sinne matkustaa! Me olemme poikaystäväni kanssa viettäneet vuosipäivää Pariisissa ja oli aivan ihanaa. :)

  35. Moikka! Olit päivittänyt instagrammiin kuvan, jossa sulla on mustat ylipolven saappaat, saako udella mistä nuo ihanuudet ovat peräisin? :-)

  36. Poikaystävä tuli jo syyskuussa pois intistä, hih :) Pitää yrittää kyllä ehdotella sille noita vaihtoehtoja, kauheen työn takana on jo sekin, että saadaan tää ensimmäinenki loma varattua! :D

  37. Voi vitsit, et arvaa miten leveä hymy tästä nousi huulille! Niin ihana ajatus, että joku säästää blogini viimeiseksi luettavaksi :') Iso kiitos siis itsellesi mieltä lämmittävästä palautteesta, toivottavasta blogini tuo piristystä arkeen jatkossakin!

  38. I would love to speak French properly! It's been a while since I've been studying it, so it didn't go that well last time, when I tried to order in Starbucks.. :D It really would be an amazing place to celebrate, so let's hope it works out. Hopefully you'll get there soon too :)

  39. Toinen kerta vuoden sisään, siinä on jo aika mahtava Pariisisaldo ;) Paris really is always a good idea! Oikein ihanaa matkaa etukäteen, nautihan koko sydämestä :)

  40. Juuri se tunnelma, siihen ihastuin itse ikihyviksi! Toivottavasti pääset pian uudestaan nauttimaan siitä :)

  41. Sanos muuta, joskin olen aina unelmoinut pääseväni sinne joskus joulun aikaan. Kuinka uskomattoman tunnelmallinen se mahtaa silloin ollakaan :) Voi että, toivottavasti meidänkin vuosipäiväsuunnitelmamme onnistuvat!

  42. Heippa! Saappaat ovat valitettavasti jo 2-3 vuotta vanhat, mutta ovat peräisinBiancosta, josko siellä olisi jotain vastaavia nytkin myynnissä :)

  43. Sait Pariisiin kyllä kuullostamaan niin kauniilta! :) Ja sitähän se on! Harmi vaan, että arki täällä ei aina ihan tuolta tunnu, mutta onneksi on ne viikonloput ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *